Szanowni Państwo,
Wszystkich chętnych do korzystania ze stołówki szkolnej zapraszamy do założenia konta poprzez link: https://ikuchnia.com.pl/panel/sp23_waw
Rejestracja jest obowiązkowa do korzystania z obiadów. Dzieci które mają już założony profil prosimy o edytowanie klasy na nowy rok, karty dalej są przypisane do profilu. Uczniowie którzy zdali do klasy 4 proszeni są o odbiór kart w stołówce jeśli będą uczęszczali na obiady w nowym roku szkolnym. Karty klas 1-3 będą wydawane w stołówce przed obiadem. W razie jakichkolwiek pytań lub spraw związanych z zeszłym rokiem zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 607 317 020, Maria Szewczyk- ajent stołówki szkolnej
JADŁOSPIS 25-29.11.2024
PONIEDZIAŁEK
Zupa: Szczawiowa (7,9)
II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana, kompot wieloowocowy, woda (1,3,7)
WTOREK
Zupa: Kapuśniak (9)
II danie: Devolay z serem, ryż, surówka z marchewki, miętą z cytryną, woda (1,3,7)
ŚRODA
Zupa: Gulaszowa (9)
II danie: Makaron z białym serem i śmietaną, galaretka owocowa, woda (1,7)
CZWARTEK
Zupa: Ogórkowa (7,9)
II danie: Zrazy wieprzowe w sosie pieczeniowym, kasza jęczmienna, buraki na zimno, herbata malinowa , woda (1,3)
PIĄTEK
Zupa: Pomidorowa z makaronem (1,7,9)
II danie: Klopsiki rybne w sosie kopertowym, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot wieloowocowy, woda (1,3,4,7)
02-06.12.2024
PONIEDZIAŁEK
Zupa: Kalafiorowa (7,9)
II danie: Udziec z kurczaka w sosie pomidorowym z mascarpone, makaron penne, warzywa rustykalne, woda z sokiem malinowym, woda
WTOREK
Zupa: Ryżanka (9)
II danie: Kotlet pożarski, ziemniaki, fasolka szparagowa z bułką tartą, woda z miętą i cytryną, woda (1,3,7)
ŚRODA
Zupa: Żurek (7,9)
II danie: Pierogi z serem i śmietaną, herbata owocowa, woda (1,7)
CZWARTEK
Zupa: Jarzynowa (7,9)
II danie: Gołąbek bez zawijania w sosie pomidorowym, ziemniaki, kompot, woda (1)
PIĄTEK
Zupa: Krupnik (1,9)
II danie: Makaron z czerwonym pesto z pomidorkami koktajlowymi, oliwkami, pestkami słonecznika oraz rukolą i roszponką, galaretka owocowa, woda (1)
OZNACZENIE NUMERYCZNE ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1.GLUTEN, 2.SKORUPIAKI, 3.JAJA, 4.RYBY, 5.ORZESZKI ZIEMNE, 6.SOJA, 7.MLEKO, 8.ORZECHY, 9.SELER, 10.GORCZYCA, 11.SEZAM, 12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY, 13.ŁUBIN, 14.MIĘCZAKI
Menu może ulec zmianie z przyczyn logistyczno-zaopatrzeniowych