Szanowni Państwo,
wszystkich chętnych do korzystania ze stołówki szkolnej zapraszamy do założenia konta poprzez link: https://ikuchnia.com.pl/panel/sp23_waw
Rejestracja jest obowiązkowa do korzystania z obiadów. Dzieci które mają już założony profil prosimy o edytowanie klasy na nowy rok, karty dalej są przypisane do profilu. Uczniowie którzy zdali do klasy 4 proszeni są o odbiór kart w stołówce jeśli będą uczęszczali na obiady w nowym roku szkolnym. Karty klas 1-3 będą wydawane w stołówce przed obiadem. W razie jakichkolwiek pytań lub spraw związanych z funkcjonowaniem stołówki zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 607 317 020, Maria Szewczyk- ajent stołówki szkolnej lub za pośrednictwem meila: k10.szewczyk@gmail.com
JADŁOSPIS
17-21.03.2025
PONIEDZIAŁEK
Zupa: Kapuśniak (9)
II danie: Gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, ogórek kiszony (1)
WTOREK
Zupa: Szczawiowa (7,9)
II danie: Devolay z serem, ryż, sałata lodowa w śmietanie, sos 1000 wysp (1,3,7)
ŚRODA
Zupa: Gulaszowa (9)
II danie: Makaron z truskawkami i śmietaną (1,7)
CZWARTEK
Zupa: Jarzynowa (7,9)
II danie: Gołąbek bez zawijania w sosie pomidorowym, ziemniaki (1,3,7)
PIĄTEK
Zupa: Ogórkowa (7,9)
II danie: Filet rybny w panierce, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty (1,3,4)
OZNACZENIE NUMERYCZNE ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1.GLUTEN, 2.SKORUPIAKI, 3.JAJA, 4.RYBY, 5.ORZESZKI ZIEMNE, 6.SOJA, 7.MLEKO, 8.ORZECHY, 9.SELER, 10.GORCZYCA, 11.SEZAM, 12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY, 13.ŁUBIN, 14.MIĘCZAKI
Menu może ulec zmianie z przyczyn logistyczno-zaopatrzeniowych
24-28.03.2025
PONIEDZIAŁEK
Zupa: Zacierkowa (1,9)
II danie: Chilli con carne z ryżem
WTOREK
Zupa: Grochowa (9)
II danie: Pierś z kurczaka, makaron penne, kukurydza z ananasem w majonezie (1,3,7)
ŚRODA
Zupa: Pomidorowa z makaronem (1,7,9)
II danie: Pierogi ruskie z cebulką, surówka z białej kapusty (1,3,7)
CZWARTEK
Zupa: Zupa z fasolki szparagowej (7,9)
II danie: Kotlet mielony, ziemniaki, buraki na ciepło (1,3,7)
PIĄTEK
Zupa: Barszcz ukraiński (7,9)
II danie: Makaron z czerwonym pesto (1,7)
OZNACZENIE NUMERYCZNE ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1.GLUTEN, 2.SKORUPIAKI, 3.JAJA, 4.RYBY, 5.ORZESZKI ZIEMNE, 6.SOJA, 7.MLEKO, 8.ORZECHY, 9.SELER, 10.GORCZYCA, 11.SEZAM, 12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY, 13.ŁUBIN, 14.MIĘCZAKI