Stołówka

Szanowni Państwo,

wszystkich chętnych do korzystania ze stołówki szkolnej zapraszamy do założenia konta poprzez link:  https://ikuchnia.com.pl/panel/sp23_waw 

Rejestracja jest obowiązkowa do korzystania z obiadów. Dzieci które mają już założony profil prosimy o edytowanie klasy na nowy rok, karty dalej są przypisane do profilu. Uczniowie którzy zdali do klasy 4 proszeni są o odbiór kart w stołówce jeśli będą uczęszczali na obiady w nowym roku szkolnym. Karty klas 1-3 będą wydawane w stołówce przed obiadem. W razie jakichkolwiek pytań lub spraw związanych z funkcjonowaniem stołówki zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 607 317 020, Maria Szewczyk- ajent stołówki szkolnej lub za pośrednictwem meila: k10.szewczyk@gmail.com

JADŁOSPIS

17-21.03.2025

PONIEDZIAŁEK

Zupa: Kapuśniak (9)

II danie: Gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, ogórek kiszony (1)

WTOREK

Zupa: Szczawiowa (7,9)

II danie: Devolay z serem, ryż, sałata lodowa w śmietanie, sos 1000 wysp (1,3,7)

ŚRODA

Zupa: Gulaszowa (9)

II danie: Makaron z truskawkami i śmietaną (1,7)

CZWARTEK

Zupa: Jarzynowa (7,9)

II danie: Gołąbek bez zawijania w sosie pomidorowym, ziemniaki (1,3,7)

PIĄTEK

Zupa: Ogórkowa (7,9)

II danie: Filet rybny w panierce, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty (1,3,4)

OZNACZENIE NUMERYCZNE ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1.GLUTEN, 2.SKORUPIAKI, 3.JAJA, 4.RYBY, 5.ORZESZKI ZIEMNE, 6.SOJA, 7.MLEKO, 8.ORZECHY, 9.SELER, 10.GORCZYCA, 11.SEZAM, 12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY, 13.ŁUBIN, 14.MIĘCZAKI

Menu może ulec zmianie z przyczyn logistyczno-zaopatrzeniowych

24-28.03.2025

PONIEDZIAŁEK

Zupa: Zacierkowa (1,9)

II danie: Chilli con carne z ryżem

WTOREK

Zupa: Grochowa (9)

II danie: Pierś z kurczaka, makaron penne, kukurydza z ananasem w majonezie (1,3,7)

ŚRODA

Zupa: Pomidorowa z makaronem (1,7,9)

II danie: Pierogi ruskie z cebulką, surówka z białej kapusty (1,3,7)

CZWARTEK

Zupa: Zupa z fasolki szparagowej (7,9)

II danie: Kotlet mielony, ziemniaki, buraki na ciepło (1,3,7)

PIĄTEK

Zupa: Barszcz ukraiński (7,9)

II danie: Makaron z czerwonym pesto (1,7)

OZNACZENIE NUMERYCZNE ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1.GLUTEN, 2.SKORUPIAKI, 3.JAJA, 4.RYBY, 5.ORZESZKI ZIEMNE, 6.SOJA, 7.MLEKO, 8.ORZECHY, 9.SELER, 10.GORCZYCA, 11.SEZAM, 12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY, 13.ŁUBIN, 14.MIĘCZAKI